Medzinárodná doprava

Kamiónová doprava

Spoločnosť Carrytons poskytuje komplexné služby v medzinárodnej kamiónovej doprave a logistike. My v spoločnosti Carrytons urobíme všetko preto aby sme porozumeli Vášmu podnikaniu a pripravíme Vám úsporne, no prvotriedne dopravné riešenie na mieru. Na valníkových návesoch typu lowdeck s prepravnou kapacitou 100 cbm sme schopní previezť najrozličnejší tovar pre mnoho oblastí priemyslu. Našou hlavnou destináciou je už od vzniku spoločnosti oblasť Škandinávie, no poskytujeme dopravné služby v rámci celej Európy.

Celovozové prepravy

Celovozová preprava tovarov je našou štandardnou službou. Nakládka realizovaná u vás, vykládka u vášho odberateľa bez ďalšej manipulácie s vaším tovarom, o ktorý počas prepravy dbajú naši profesionáli. Prepravy vykonávame v súlade s všeobecnými zasielateľskými podmienkami, pričom poistenie zásielok je samozrejmosťou. Prepravná kapacita našich návesov je 100 cbm (13,6 m x 2,48 m x 3 m) alebo 34 paliet s maximálnou hmotnosťou 24 500 kilogramov.

kontakt:  lkw@carrytons.eu

Zberná služba

V prípade, že svojím odberateľom zasielate Vaše výrobky v množstvách, ktoré v rámci jednej zásielky nezaplnia celý náves a to už od jednej palety (1 cll), sme pre Vás tá správna voľba. Váš tovar bude u odberateľa včas a za výhodnú cenu, ktorá sa pri čiastočných prepravách stanovuje v závislosti od ložnej plochy zabratej prepravovaným tovarom.

kontakt: part@carrytons.eu

Tovar je možné na vozidlá nakladať zozadu, zboku i zvrchu, pričom počas nakládky je možný pridzvih strechy o 40 centimetrov.